Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Започвам от 1-ви

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 01 ян. 14 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В края на всяка една година и в началото на следващата, обикновено е време за равносметка и нови планове.

Правим анализ на изминалите 12 месеца и планираме следващите 12. Поставяме си цели и започваме от 1-ви.

Би било хубаво, но на практика при малко хора се получава така. Всеки има добри намерения, но малко хора продължават нататък. Започвам от 1-ви, е може би най-честата реплика за отлагане, следващата е "започвам от понеделник".

Нямам намерение да ви поучавам кой, какво да прави, кое е правилно и кое не. Всеки има глава на раменете си и тя го води по пътя. Просто искам да използвам първия ден от новата година, като подсещащ. Предстоят ни 12 месеца или 365 дни или 8760 часа. Време достатъчно да се направят много, много неща.

Има време да качим 10-15 килограма мускулна маса, има време да стопим излишните мазнини, има време да повишим силата си или просто да станем по-здрави и жизнени. Има много време.

За да се роди едно дете, от зачеването до появяването му на бял свят минават 9 месеца. Защо тогава след като едно човешко същество може да се появи за по-малко от година, ние да не можем да оформим тялото си така както искаме. Наистина няма пречка, времето е повече от достатъчно.

Хора свалят по 30 кг за година или пък качват по толкова. Да, не е лесно и за 12 месеца никой не е станал Мистър Олимпия или Мис Олимпия. Но има предостатъчно време да се променим коренно.

Ако си поставяме разумни цели, имаме планове за тях,търпение,последователност и упоритост то

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Помислете, ако качваме само по 1 кг мускул на месец, то в края на годината ще имаме по себе си 12 кг, а ако килограмите са 1,5 сметката показва 18 кг. При свалянето подхода е същия.Сега си представете как бихте изглеждали с плюс, минус 12 или 18 килограма в края на годината. Мисля, че ще ви хареса.Къде тогава е проблема?

Магията е в поставянето на цели - годишни, месечни, седмични и дневни, след което следва яко бачкане .

Така,че нека не отлагаме и започнем от 1-ви.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече

2 коментара

  1. За много години, живи и здрави и нека силата бъде с теб.
    А сега по темата: няма време за губене, защото то безвъзвратно минава ли минава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар