тренирай

Започвам от 1-ви

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 01 ян. 14 от Александър Георгиев

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В края на всяка една година и в началото на следващата, обикновено е време за равносметка и нови планове.

Правим анализ на изминалите 12 месеца и планираме следващите 12. Поставяме си цели и започваме от 1-ви.

Би било хубаво, но на практика при малко хора се получава така. Всеки има добри намерения, но малко хора продължават нататък. Започвам от 1-ви, е може би най-честата реплика за отлагане, следващата е "започвам от понеделник".

Нямам намерение да ви поучавам кой, какво да прави, кое е правилно и кое не. Всеки има глава на раменете си и тя го води по пътя. Просто искам да използвам първия ден от новата година, като подсещащ. Предстоят ни 12 месеца или 365 дни или 8760 часа. Време достатъчно да се направят много, много неща.

Има време да качим 10-15 килограма мускулна маса, има време да стопим излишните мазнини, има време да повишим силата си или просто да станем по-здрави и жизнени. Има много време.

За да се роди едно дете, от зачеването до появяването му на бял свят минават 9 месеца. Защо тогава след като едно човешко същество може да се появи за по-малко от година, ние да не можем да оформим тялото си така както искаме. Наистина няма пречка, времето е повече от достатъчно.

Хора свалят по 30 кг за година или пък качват по толкова. Да, не е лесно и за 12 месеца никой не е станал Мистър Олимпия или Мис Олимпия. Но има предостатъчно време да се променим коренно.

Ако си поставяме разумни цели, имаме планове за тях,търпение,последователност и упоритост то

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Помислете, ако качваме само по 1 кг мускул на месец, то в края на годината ще имаме по себе си 12 кг, а ако килограмите са 1,5 сметката показва 18 кг. При свалянето подхода е същия.Сега си представете как бихте изглеждали с плюс, минус 12 или 18 килограма в края на годината. Мисля, че ще ви хареса.Къде тогава е проблема?

Магията е в поставянето на цели - годишни, месечни, седмични и дневни, след което следва яко бачкане .

Така,че нека не отлагаме и започнем от 1-ви.

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Няма човек, който да се тренира с тежести и да не знае какво е Мистър Олимпия. Най-високият връх в състезателният бодибилдинг... Прочети повече

2 коментара

  1. За много години, живи и здрави и нека силата бъде с теб.
    А сега по темата: няма време за губене, защото то безвъзвратно минава ли минава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс