четвъртък , 25 април 2019
Начало » Мотивация » Започвам от 1-ви
Започвам от 1-ви

Започвам от 1-ви

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В края на всяка една година и в началото на следващата, обикновено е време за равносметка и нови планове.

Правим анализ на изминалите 12 месеца и планираме следващите 12. Поставяме си цели и започваме от 1-ви.

Би било хубаво, но на практика при малко хора се получава така. Всеки има добри намерения, но малко хора продължават нататък. Започвам от 1-ви, е може би най-честата реплика за отлагане, следващата е „започвам от понеделник“.

Нямам намерение да ви поучавам кой, какво да прави, кое е правилно и кое не. Всеки има глава на раменете си и тя го води по пътя. Просто искам да използвам първия ден от новата година, като подсещащ. Предстоят ни 12 месеца или 365 дни или 8760 часа. Време достатъчно да се направят много, много неща.

Има време да качим 10-15 килограма мускулна маса, има време да стопим излишните мазнини, има време да повишим силата си или просто да станем по-здрави и жизнени. Има много време.

За да се роди едно дете, от зачеването до появяването му на бял свят минават 9 месеца. Защо тогава след като едно човешко същество може да се появи за по-малко от година, ние да не можем да оформим тялото си така както искаме. Наистина няма пречка, времето е повече от достатъчно.

Хора свалят по 30 кг за година или пък качват по толкова. Да, не е лесно и за 12 месеца никой не е станал Мистър Олимпия или Мис Олимпия. Но има предостатъчно време да се променим коренно.

Ако си поставяме разумни цели, имаме планове за тях,търпение,последователност и упоритост то

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Помислете, ако качваме само по 1 кг мускул на месец, то в края на годината ще имаме по себе си 12 кг, а ако килограмите са 1,5 сметката показва 18 кг. При свалянето подхода е същия.Сега си представете как бихте изглеждали с плюс, минус 12 или 18 килограма в края на годината. Мисля, че ще ви хареса.Къде тогава е проблема?

Магията е в поставянето на цели – годишни, месечни, седмични и дневни, след което следва яко бачкане .

Така,че нека не отлагаме и започнем от 1-ви.

Реални тренировки за Реални резултати

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

2 коментара

  1. Иво Стоянов

    За много години, живи и здрави и нека силата бъде с теб.
    А сега по темата: няма време за губене, защото то безвъзвратно минава ли минава.

  2. Страхотна статия!!! Поздрави!

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*