Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Нова книга!

10 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 25 ное. 13 от Александър Георгиев

Здравейте приятели! Имам удоволствието да ви информирам,че колекцията от "Железни Книги" се обогатява с още една.

СИСТЕМАТА БОСКО

за прогресивно физическо натоварване 

Това е книга, която продължава линията на ИК"Сила и Здраве"и е прекрасно допълнение към останалите заглавия,а автора, Хари Паскал е един от най-уважаваните бодибилдинг писатели.

Както всички тях и той не е чужд на "Желязната игра". Започва да тренира една 14-годишен след като е силно впечатлен от Артур Саксон и Евгени Сандов, техните мускулести тела и силата, която демонстрират се запечатва в главата на малкия Хари. След няколко години тренировки, той успява да качи над 30 кг мускули. Става шампион на САЩ по вдигане на тежести и поставя силови рекорда издържали няколко години.

След края на спортната си кариера, Хари Паскал се отдава на треньорска дейност и пише статии за списание Strength and Health, едно от най-популярните в света по това време. Не след дълго става и негов главен редактор. Пише книги, а СИСТЕМАТА БОСКО го прави световно признат.Освен добър треньор и писател, Хари Паскал е и талантлив художник, като сам прави илюстрациите към книгите си.

Паскал дава съвети изхождайки от личният си опит, като и от опита на хора като Джон Гримек, Кланси Рос, Стив Станко, Зиг Клайн, Боб Хофман и много други от бодибилдинг пионерите, с които е личен приятел и тренировъчен партньор дълги години.

СИСТЕМАТА БОСКО е съставена от 4 тренировъчни курса, които ще ви помогнат да изградите здраво, силно и мускулесто тяло, с помощта на методи многократно доказани във времето.

Доверете се на "Старата школа" и Хари Паскал. Той ще ви даде програми и съвети, които са изградили хиляди мускулести тела...

Книгата може да поръчате от  ТУК!

Сподели с приятели

Подобни статии

Айвън Дънбар - Президент на Международната аматьорска бодибилдинг асоциация - NABBA (на снимката третият в дясно) Когато почувстваш, че още трябва да прогресираш - продължи с... Прочети повече
Марк Бери (1896–1958) е шампион на САЩ по вдигане на тежести и един от „пионерите” в тежката атлетика. Той е треньор на олимпийският им отбор... Прочети повече
Алан Стефан: - Прибавянето на размери може да бъде лесно, но изисква по-здрава тренировка, отколкото традиционната бодибилдинг програма. В този курс аз ще очертая три... Прочети повече

10 коментара

 1. Здравей, Сашо! Имам въпрос относно две упражнения в трети курс. Раменните преси и клека нали също са по три серии или само по една, защото никъде не е упоменато. Благодаря!
  Поздрави 🙂

   1. Значи три серии по толкова повторения, колкото гоня всяка седмица, нали? 🙂

 2. Здравей Сашо!Интересува ме програма 2 от книгата става въпрос за клековете след 20 повторения дали после не идват в много другите две серий и всичко това с една и съща тежест и на края да направиш три по 20.

  1. Да идват, то така е в оригинал. Ако ти е тежко прави една.Другия вариант е просто последната да е на макс!

 3. Книгата е много добра с доста информация. Както за начинаещи, така и за напреднали, а също и за хора прекъснали поради някаква причина.

 4. Чел съм я на английски. Кога излиза на български и същата ли е като оригинала?

  1. Книгата ще излезе този месец, след няколко дни. Това е Българското издание на оригиналната “Bosco System of Progressive Physical Training” на Хари Паскал 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар