четвъртък , 28 май 2020
Начало » Тренировки » Нова книга!
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди
Нова книга!

Нова книга!

Здравейте приятели! Имам удоволствието да ви информирам,че колекцията от „Железни Книги“ се обогатява с още една.

СИСТЕМАТА БОСКО

за прогресивно физическо натоварване 

Това е книга, която продължава линията на ИК“Сила и Здраве“и е прекрасно допълнение към останалите заглавия,а автора, Хари Паскал е един от най-уважаваните бодибилдинг писатели.

Както всички тях и той не е чужд на „Желязната игра“. Започва да тренира една 14-годишен след като е силно впечатлен от Артур Саксон и Евгени Сандов, техните мускулести тела и силата, която демонстрират се запечатва в главата на малкия Хари. След няколко години тренировки, той успява да качи над 30 кг мускули. Става шампион на САЩ по вдигане на тежести и поставя силови рекорда издържали няколко години.

След края на спортната си кариера, Хари Паскал се отдава на треньорска дейност и пише статии за списание Strength and Health, едно от най-популярните в света по това време. Не след дълго става и негов главен редактор. Пише книги, а СИСТЕМАТА БОСКО го прави световно признат.Освен добър треньор и писател, Хари Паскал е и талантлив художник, като сам прави илюстрациите към книгите си.

Паскал дава съвети изхождайки от личният си опит, като и от опита на хора като Джон Гримек, Кланси Рос, Стив Станко, Зиг Клайн, Боб Хофман и много други от бодибилдинг пионерите, с които е личен приятел и тренировъчен партньор дълги години.

СИСТЕМАТА БОСКО е съставена от 4 тренировъчни курса, които ще ви помогнат да изградите здраво, силно и мускулесто тяло, с помощта на методи многократно доказани във времето.

Доверете се на „Старата школа“ и Хари Паскал. Той ще ви даде програми и съвети, които са изградили хиляди мускулести тела…

Книгата може да поръчате от  ТУК!

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!

Информация за Александър Георгиев

Здравейте, казвам се Александър Георгиев и съм част от "желязната игра" вече над 20 години. През всичкото това време, аз придобивах опит и знания, които ми позволиха да основа издателство "Сила и Здраве". Така за първи път у нас се появиха едни от най-ценните бодибилдинг книги, които помогнаха на хиляди в битката им с железата и трупането на мускули. Като естествено продължение създадох и сайта "Тренирай.БГ",който вече години наред е любимо място за много трениращи. Вярвам, че всеки един човек може да изгради тялото, което заслужава! Да изгради най-добрата своя версия! И, тук ще намерите всичко необходимо, което трябва да знаете!

10 коментара

 1. Божидар

  Здравей, Сашо! Имам въпрос относно две упражнения в трети курс. Раменните преси и клека нали също са по три серии или само по една, защото никъде не е упоменато. Благодаря!
  Поздрави 🙂

 2. Здравей Сашо!Интересува ме програма 2 от книгата става въпрос за клековете след 20 повторения дали после не идват в много другите две серий и всичко това с една и съща тежест и на края да направиш три по 20.

  • Александър Георгиев

   Да идват, то така е в оригинал. Ако ти е тежко прави една.Другия вариант е просто последната да е на макс!

 3. Божидар

  Книгата е много добра с доста информация. Както за начинаещи, така и за напреднали, а също и за хора прекъснали поради някаква причина.

 4. Божидар

  Щом е така искам една 🙂

 5. Божидар

  Чел съм я на английски. Кога излиза на български и същата ли е като оригинала?

  • Александър Георгиев

   Книгата ще излезе този месец, след няколко дни. Това е Българското издание на оригиналната “Bosco System of Progressive Physical Training” на Хари Паскал 🙂

Напиши коментар

Вашият e-mail няма да бъде показан.Маркираните полета са задължителни *

*