тренирай

Арнолд Класик 2013 - Резултати

Няма коментари
Сподели с приятели
Публикувано на 04 мар. 13 от Александър Георгиев

Арнолд Класик, най-голямото професионално състезание след Мистър Олимпия.Тази година се проведе в периода 28.02 - 03.03.2013. Арнолд Класик е нещо повече от бодибилдинг състезание, това е фестивал на силовите спортове.

В програмата му са заложени състезания по бодибилдинг, фитнес, стронгмен, бойни изкуства. Във фестивала е включен и огромен експо център в който са изложени безброй продукти и последни постижения на фитнес индустрията.

Както и в състезателната си кариера, филмите, така и в бизнеса Арнолд достига върха.Не случайно Арнолд Класик е обявен за най-значимото събитие за фитнес индустрията в годината. Може би е въпрос на време победителя тук да има по-голяма стойност от Мистър Олимпия.

Както всяка година фестивала се провежда в рамките на 3-4 дни в град Охайо, щата Колумбия.

Ето и финалното класиране в бодибилдинга:

 1. Декстър Джаксън
 2. Бен Пакулски
 3. Тони Фрийман
 4. Джони Джаксън
 5. Хидетата Ямагиши
 6. Седрик МакМилан
 7. Фред Смолс
 8. Едуард Нън
 9. Дарем Чарлс
 10. Фуад Абиад

Любопитното е, че 7 от финалистите са на 40 или повече години, което говори за повишаване на възрастовата граница в професионалния бодибилдинг.

Победителя Декстър Джаксън е на 43 години, Тони Фрийман е на 46, а,Дарем Чарлс  на 43.  Не много по-различно е положението и при жените, там почти няма състезателка под 30 години, като победителката Танжи Джонсън е на 38.

Финално класиране фитнес:

 1. Танжи Джонсънtanji
 2. Оксана Гришина
 3. Бетани Систернино
 4. Триш Уорън
 5. Риджин Да Силва
 6. Раял Грабър - Васани
 7. Кизи Вейнс
 8. Никол Дюкан
 9. Фиона Харис
 10. Аманда Хатфилд

 

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес на 30 юли (30.07.1947) най-великия културист за всички времена става на 70 години! Няма човек на земята, който да не... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес нашия сайт навършва цели пет години. Както се казва, много време мина, много статии се изписаха, много книги се публикуваха... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! С нашите партньори от Фитнес Академия България имаме удоволствието да ви представим най-високото ниво на обучение - ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР! Обучение: Програмата за... Прочети повече
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс