тренирай

Воля за успех

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 09 юни 12 от Александър Георгиев

Воля за успех или "който иска намира начин, който не иска намира причина"! Сигурно сте чували тази мъдра мисъл. Ако вникнем в това простичко изречение и прозрем неговата мъдрост, ще разберем колко много пропускаме, когато не сме определили точно и ясно това което искаме.

Сигурно сте попадали в ситуация в която ви се предоставя определена възможност, но било то от страх или неувереност, започваме да редим причини след причини с които да се убеждаваме,че това няма как да стане. ''Това няма как да стане" си е типична българска реакция, при това първосигнална.

Пиша всичко това, не да се правя на философ, а да разсея някой заблуди относно тренировките и подхода към тях. Вместо да се вайкаме,че сме слаби, дебели или ''ръката ми е малка" и каква ли още не трагедия, нека се съсредоточим в това което имаме в момента. Погледнете се в огледалото и се вижте - това е!

Сега от това което видяхте, трябва да направите най-доброто възможно за вас, но само и единствено за вас.Вие не сте Рони,не сте Джей или Фил Хил, а шанса да станете е 1 към 7 милиарда - тогава защо по дяволите трябва да тренирате като тях? Тези хора и други като тях освен,че са генетично супер надарени са и изключително умни мъже.Достигнали до това ниво благодарение на това, че са правили най-доброто за своето тяло.

Какво означава това за нас? Просто е - само трябва да правим това което е най-добре за нас и това, което възможностите ни позволяват - било то финансови, времеви, физически или психически.

Има редица примери с хора които са преборвали планини от проблеми, в сравнение с нашите и въпреки това са успявали да постигнат това което са искали.

Винаги съм се удивлявал на човек с физически недъг, който постига нещо, което друг напълно здрав не може.

Къде е тайната?

В желанието!!!

Има  един въпрос "Колко силно го желаеш?" това е едни от онези въпроси за милион долара. Отговориш ли искрено и честно на него - ти вече си стъпил на пътя към успеха.

Често си задавайте този въпрос преди да предприемете нещо важно, само така ще може да вникнете в себе си и да разберете съкровените си желания. Веднъж разберете ли какво искате, то няма да има пречки пред вас, ще има само предизвикателства, които ще преодолявате едно след друго....

...Човек, който не върви на никъде и няма планове, винаги има купища обяснения за това. Хората с посредствени постижения веднага могат да обяснят защо нямат нищо, не правят нищо, не могат нищо и не са нищо...Проучете живота на успешните личности и ще откриете следното - те биха могли да използват всички оправдания на посредствените хора, но не го правят...те работят за УСПЕХА!

Д-р Дейвит Шуорц

Мускули?! - Колко силно ги желаете!

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Днес ще ви представя един от първите екшън герои, а може би и първият в Холивуд. По-големите от вас, може би... Прочети повече
И така...лятото чука отново на вратата!Пак сме на финалната права и надявам се с нов пакет от мускули!  Успяхте ли да се "набраздите," защото имате... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Няма човек, който да се тренира с тежести и да не знае какво е Мистър Олимпия. Най-високият връх в състезателният бодибилдинг... Прочети повече

2 коментара

  1. Банко-литературен герой на Хайтов казва:
    Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и
    четвърто да го направиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Виж още
Стив Рийвс