Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Воля за успех

2 Коментара
Сподели с приятели
Публикувано на 09 юни 12 от Александър Георгиев

Воля за успех или "който иска намира начин, който не иска намира причина"! Сигурно сте чували тази мъдра мисъл. Ако вникнем в това простичко изречение и прозрем неговата мъдрост, ще разберем колко много пропускаме, когато не сме определили точно и ясно това което искаме.

Сигурно сте попадали в ситуация в която ви се предоставя определена възможност, но било то от страх или неувереност, започваме да редим причини след причини с които да се убеждаваме,че това няма как да стане. ''Това няма как да стане" си е типична българска реакция, при това първосигнална.

Пиша всичко това, не да се правя на философ, а да разсея някой заблуди относно тренировките и подхода към тях. Вместо да се вайкаме,че сме слаби, дебели или ''ръката ми е малка" и каква ли още не трагедия, нека се съсредоточим в това което имаме в момента. Погледнете се в огледалото и се вижте - това е!

Сега от това което видяхте, трябва да направите най-доброто възможно за вас, но само и единствено за вас.Вие не сте Рони,не сте Джей или Фил Хил, а шанса да станете е 1 към 7 милиарда - тогава защо по дяволите трябва да тренирате като тях? Тези хора и други като тях освен,че са генетично супер надарени са и изключително умни мъже.Достигнали до това ниво благодарение на това, че са правили най-доброто за своето тяло.

Какво означава това за нас? Просто е - само трябва да правим това което е най-добре за нас и това, което възможностите ни позволяват - било то финансови, времеви, физически или психически.

Има редица примери с хора които са преборвали планини от проблеми, в сравнение с нашите и въпреки това са успявали да постигнат това което са искали.

Винаги съм се удивлявал на човек с физически недъг, който постига нещо, което друг напълно здрав не може.

Къде е тайната?

В желанието!!!

Има  един въпрос "Колко силно го желаеш?" това е едни от онези въпроси за милион долара. Отговориш ли искрено и честно на него - ти вече си стъпил на пътя към успеха.

Често си задавайте този въпрос преди да предприемете нещо важно, само така ще може да вникнете в себе си и да разберете съкровените си желания. Веднъж разберете ли какво искате, то няма да има пречки пред вас, ще има само предизвикателства, които ще преодолявате едно след друго....

...Човек, който не върви на никъде и няма планове, винаги има купища обяснения за това. Хората с посредствени постижения веднага могат да обяснят защо нямат нищо, не правят нищо, не могат нищо и не са нищо...Проучете живота на успешните личности и ще откриете следното - те биха могли да използват всички оправдания на посредствените хора, но не го правят...те работят за УСПЕХА!

Д-р Дейвит Шуорц

Мускули?! - Колко силно ги желаете!

 

Сподели с приятели

Подобни статии

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Нека да започна тази моя история от средата на март тази година. Есента съпругата ми и синът ми изкараха гадният covid... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Искам днес да поговорим за търпението. Едно качество, което е сред топ 3 на успешните хора. Да, знам 21 век сме... Прочети повече
Здравейте приятели на Тренирай.БГ! В началото сме на една чисто нова година и на едни 365 чисто нови дни. Как ще ги изпълним това зависи... Прочети повече

2 коментара

  1. Банко-литературен герой на Хайтов казва:
    Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и
    четвърто да го направиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още
Айвън Дънбар