фастинг

Условия за ползване

Добре дошли в Тренирай.БГ / trenirai.bg /!

Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му. Моля, прочетете дадените Условия за ползване преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас чрез формата за контакт! При несъгласие с някое от Условията за ползване, Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / и неговото съдържание са собственост на „Сила и Здраве“ ЕООД  с ЕИК 201533277 и адрес на управление: гр. София, 1505 , ул. Кадемлия 50, тел: 0899097211, Е-mail: contact@trenirai.bg

Тренирай.БГ / trenirai.bg / предлага безвъзмездно съдържание под формата на статии, тренировъчни програми, диети, новини и интервюта, които имат чисто информативен и образователен характер. Мненията и убежденията изложени в тях са единствено на автора или авторите, и нямат за цел да заместят професионалните съвети и помощ.

Тренирай.БГ / trenirai.bg /, не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания. Не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Предоставената информация вие използвате по свое усмотрение и на свой собствен риск.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не носи отговорност за мнения, публикации, становища, коментари и други материали, публикувани от потребители или посетители, които не са част от екипа на Сайта и/или Сила и Здраве ЕООД.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не толерира грубите коментари, личните нападки, информация за стероиди и тяхната употреба. В случай на подобен коментар, ние си запазваме правото той да бъде изтрит, а потребителя блокиран.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не разрешава копирането, разпространението, взаимстването на статии и материали от уебсайта освен след изричното съгласие на автора/авторите и приложен линк като първоначален източник.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / си запазва правото, без предупреждение, да редактира или премахва съдържание. За неуредените от настоящите условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.