Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Условия за ползване

Добре дошли в Тренирай.БГ / trenirai.bg /!

Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му. Моля, прочетете дадените Условия за ползване преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас чрез формата за контакт! При несъгласие с някое от Условията за ползване, Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / и неговото съдържание са собственост на „Сила и Здраве“ ЕООД  с ЕИК 201533277 и адрес на управление: гр. София, 1505 , ул. Кадемлия 50, тел: 0899097211, Е-mail: contact@trenirai.bg

Тренирай.БГ / trenirai.bg / предлага безвъзмездно съдържание под формата на статии, тренировъчни програми, диети, новини и интервюта, които имат чисто информативен и образователен характер. Мненията и убежденията изложени в тях са единствено на автора или авторите, и нямат за цел да заместят професионалните съвети и помощ.

Тренирай.БГ / trenirai.bg /, не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания. Не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Предоставената информация вие използвате по свое усмотрение и на свой собствен риск.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не носи отговорност за мнения, публикации, становища, коментари и други материали, публикувани от потребители или посетители, които не са част от екипа на Сайта и/или Сила и Здраве ЕООД.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не толерира грубите коментари, личните нападки, информация за стероиди и тяхната употреба. В случай на подобен коментар, ние си запазваме правото той да бъде изтрит, а потребителя блокиран.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не разрешава копирането, разпространението, взаимстването на статии и материали от уебсайта освен след изричното съгласие на автора/авторите и приложен линк като първоначален източник.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / има онлайн магазин, които се намира на адрес treniraibg.com с отделни условия условия за ползване.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / си запазва правото, без предупреждение, да редактира или премахва съдържание. За неуредените от настоящите условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Препоръчано от Тренирай.БГ
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

Българското издание на най-популярната книга в света на културизма! Луксозно издание, твърди корици, уникални снимки и цели 792 страници!

Научи повече
Релефна коремна преса за 3 месеца

Без разводнена теория! Само практически съвети!Примерни хранителни режими за мъже и жени! Примерни тренировки!

Научи повече
Виж още