сряда , 19 септември 2018
Начало » Условия за ползване
Книгите, които ще те променят!

Условия за ползване

Добре дошли в Тренирай.БГ / trenirai.bg /!

Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му. Моля, прочетете дадените Условия за ползване преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас чрез формата за контакт! При несъгласие с някое от Условията за ползване, Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / и неговото съдържание са собственост на „Сила и Здраве“ ЕООД, седалище и адрес на управление: гр. София, 1505 , ул.Кадемлия 50, тел: 0899097211, Е-mail: contact@trenirai.bg

Тренирай.БГ / trenirai.bg / предлага безвъзмездно съдържание под формата на статии, тренировъчни програми, диети, новини и интервюта, които имат чисто информативен и образователен характер. Мненията и убежденията изложени в тях са единствено на автора или авторите, и нямат за цел да заместят професионалните съвети и помощ.

Тренирай.БГ / trenirai.bg /, не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания. Не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Предоставената информация вие използвате по свое усмотрение и на свой собствен риск.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не носи отговорност за мнения, публикации, становища, коментари и други материали, публикувани от потребители или посетители, които не са част от екипа на Сайта и/или Сила и Здраве ЕООД.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не толерира грубите коментари, личните нападки, информация за стероиди и тяхната употреба. В случай на подобен коментар, ние си запазваме правото той да бъде изтрит, а потребителя блокиран.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не разрешава копирането, разпространението, взаимстването на статии и материали от уебсайта освен след изричното съгласие на автора/авторите и приложен линк като първоначален източник.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / има онлайн магазин, които се намира на адрес magazin.trenirai.bg с отделни условия за ползване с които може да се запознаете на тази страница.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / си запазва правото, без предупреждение, да редактира или премахва съдържание. За неуредените от настоящите условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Екстра качество на Супер цена!
Тази реклама ще се скрие след...