Тренирай! Изгради тялото което заслужаваш. Бъди силен всеки ден.

Условия за ползване

Добре дошли в Тренирай.БГ / trenirai.bg /!

Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му. Моля, прочетете дадените Условия за ползване преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас чрез формата за контакт! При несъгласие с някое от Условията за ползване, Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / и неговото съдържание са собственост на „Сила и Здраве“ ЕООД  с ЕИК 201533277 и адрес на управление: гр. София, 1505 , ул. Кадемлия 50, тел: 0899097211, Е-mail: contact@trenirai.bg

Тренирай.БГ / trenirai.bg / предлага безвъзмездно съдържание под формата на статии, тренировъчни програми, диети, новини и интервюта, които имат чисто информативен и образователен характер. Мненията и убежденията изложени в тях са единствено на автора или авторите, и нямат за цел да заместят професионалните съвети и помощ.

Тренирай.БГ / trenirai.bg /, не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания. Не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Предоставената информация вие използвате по свое усмотрение и на свой собствен риск.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не носи отговорност за мнения, публикации, становища, коментари и други материали, публикувани от потребители или посетители, които не са част от екипа на Сайта и/или Сила и Здраве ЕООД.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не толерира грубите коментари, личните нападки, информация за стероиди и тяхната употреба. В случай на подобен коментар, ние си запазваме правото той да бъде изтрит, а потребителя блокиран.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / не разрешава копирането, разпространението, взаимстването на статии и материали от уебсайта освен след изричното съгласие на автора/авторите и приложен линк като първоначален източник.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / има онлайн магазин, които се намира на адрес treniraibg.com с отделни условия условия за ползване.

Тренирай.БГ / trenirai.bg / си запазва правото, без предупреждение, да редактира или премахва съдържание. За неуредените от настоящите условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Препоръчано от Тренирай.БГ
Разкарай мазнините Влез в най-добрата си форма!

Тук ще намерите всичко необходимо, което ви трябва, за да изградите мечтаното тяло. Да разкарате мазнините и да направите своята най-добра версия!

Научи повече
С добавени 15 тренировъчни програми

Може да нямаш отлична генетика, може да нямаш идеални условия, пари или каквото се сетиш....Но имаш мускули, а те могат да бъдат развити!

Научи повече
Супер Тренировъчен Наръчник

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата. Научи как най-ефективно да натовариш мускулите си!

Научи повече
Масивни Ръце и Рамене

Научете, как бодибилдинг пионерите са развивали своите ръце и рамене, в обем и сила, при това в далечните времена на "предстероидната ера".

Научи повече
Бодибилдинг без стероиди

BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература. BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.

Научи повече
Най-Старият метод за качване на мускулна маса

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN до днес!

Научи повече
Тренировъчни Програми от Старата Школа

ЧЕТИРИ тренировъчни курса, програми за над ШЕСТ месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло!

Научи повече
Тренировки от Боб Хофман!

Вижте историята на един от пионерите в бодибилдинга, съчетана с два тренировъчни курса от Старата Школа!

Научи повече
Виж още