неделя , 20 септември 2020
Начало » Системата Боско
BRAWN Бодибилдинг без Стероиди

Системата Боско

Тренировъчни програми от Старата Школа!

Цена 15.95 лв

СИСТЕМАТА БОСКО е съставена от 4 тренировъчни курса и програми за над 6 месеца, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло. С помощта на методи многократно доказани във времето!

Тук ще намерите система от така наречената “стара школа”, получена в резултат от над 40 години проучвания, практика и наблюдения.

Целта на тази изключително практична система е да стимулира растежа на мускулната тъкан чрез един много прост процес. Процес, който ще ви принуди да станете по-големи и по-силни, осигурявайки на мускулите,които имате в момента все по-тежка и по-тежка работа.

Тук ще намерите тренировки и методики изградили легендарни тела, като на бодибилдинг пионерите Джон Гримек и Кланси Рос. Ще разберете за важността на базовите упражнения и влиянието им върху цялото тяло.

Кой е Автора?

Хари Паскал посвещава живота си да популяризира бодибилдинга и силовите спортове. Той е един от най-известните и уважавани бодибилдинг автори! Талантлив художник, писател и главен редактор години наред на култовото списание „Сила и Здраве“.

Хари Паскал пише книги и статии базирани на своя опит, обогатен с този на Джон Гримек, Кланси Рос, Зик Клайн и Боб Хофман. Все легенди, с които е личен приятел и дългогодишен тренировъчен партньор.

Доверете се на Хари Паскал и Системата Боско! Тук ще откриете програми и съвети, които са изградили хиляди мускулести тела…защото те просто работят!

Научи Повече!

 

 

 

Най-добрия метод за Сила и Мускулна Маса!
скрива се след