вторник , 20 март 2018
Промоция!

КОЛЕКЦИЯ „3 в 1“ за по-големи МУСКУЛИ!

50.85 лв. 39.95 лв.

Сила и Здраве

Категория: .

Описание на продукта:

Ако искате да изградите тялото си, то неминуемо трябва да се образовате по темата. Предлагаме ви КОЛЕКЦИЯ от ТРИ много ценни книги, които ще ви предоставят всичката необходима информация, която трябва да знаете. Те помогнаха на стотици хиляди трениращи в целия свят.

Стюарт МакРобърт, Хари Паскал и Рендъл Стросен, разкриват не само тайната,но и всичко необходимо, за това как един обикновен трениращ може да се преобрази.

Искате реални тренировки за реални мускули?

ТУК е всичко необходимо:

 

BRAWN Бодибилдинг без стероиди – българското издание на световно известния бестселър от Стюарт МакРобърт! BRAWN е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература.BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.Потопите ли се веднъж в редките прозрения на тази библия за натурални мускули, пред вас ще се открие един нов свят, свят без заблуди. Свят изпълнен с реалност! Повече за книгата може да прочетете ТУК!

Цена – 21.95 лв

 

 

 

 

Системата БОСКО -е съставена от 4 тренировъчни курса, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло.Тук ще намерите система от така наречената “стара школа”, получена в резултат от над 40 години проучвания, практика и наблюдения. СИСТЕМАТА БОСКО, ще ви осигури тренировъчни програми за над 6 месеца. Време достатъчно за да изведете тялото си няколко нива над това, което е в момента...Повече за книгата може да прочетете ТУК!

Цена – 14.95 лв

 

 

 

 

Супер клековеБългарското издание на ”SUPER SQUATS ” най-купуваната книга на сп.IRON MAN  до днес…Преди много, много години, почти всеки  който се е захванал да тренира с тежести е успявал да покачи своето тегло и размери. Тази “тайната” е била препредавана от старите билдери, без капка егоизъм и ревност на поколенията след тях…Повече за книгата може да прочетете ТУК!

Цена – 13.95 лв

 

 

 

 

 

Обща цена –  50,85 лв

 Ето нашето предложение

купи за 39,95 лв !

 

 и спести – 10,90 лв!

Приложи наученото и ще изградиш тялото което заслужаваш!

Тази еднократна инвестиция ще ти спести, много, много време и пари! 

1 ревю за КОЛЕКЦИЯ „3 в 1“ за по-големи МУСКУЛИ!

  1. Владислав
    5 от 5

    :

    Изключително съм доволен от покупката. Много ценни съвети и практически съвети. Това са най-добрите книги които съм чел по темата. Поздравления и за сайта!

Добавете отзив