понеделник , 23 април 2018
super klek

СУПЕР КЛЕКОВЕ най-добрия метод за качване на мускулна маса

13.95 лв.

Автор:Рендал Стросен

Издател:Сила и Здраве

Корица: Мека

Страници: 116

Издадена: 2012

ISBN 9789549282627

Размер: 15.60 / 22.70 / 0.60 cm

Описание на продукта:

Най-добрия метод за качване на мускулна маса НАТУРАЛНО!!!

 

бъди различен

„- Клякането ли е ключовото упражнение в тази програма? – попита Еди,
– Клякането е ключът към всяка една програма – каза стария треньор и продължи:
– Твоето израстване в сила и мускулна маса ще е приблизително пропорционално на усилието, което влагаш в клякането. Колкото по-тежко клякаш толкова повече ще растеж, не клякаш ли обаче,едва ли ще напреднеш, хубаво си помисли върху това…“

 

 

Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-продаваната книга на сп.IRON MAN  до днес…

Преди много, много години, почти всеки  който се е захванал да тренира с тежести е успявал да покачи своето тегло и размери. Тази “тайната” е била препредавана от старите билдери, без капка егоизъм и ревност на поколенията след тях.

Всичко вървяло добре, големите мускули били на една ръка разстояние.Единственото, което се е изисквало е била непоколебимата воля за успех.

Тази идилия приключва през 60-те години на 20-ти век.Тогава се зараждат основите на фитнес индустрията позната ни днес. Бодибилдинга постепенно се превръща в бизнес и “тайната” от началото на века вече някак си не е удобна за целите поставени пред “търговците на мечти”.

 

Какво казват специалистите:

 

СУПЕР КЛЕКОВЕ е просто най-добрата книга написана някога относно изграждането на мускули…тя е абсолютно най-добрата” 

Джон МакКалъм, автор на “Ключовете на успеха”

 

“Ако търсите начин да качите бързо мускулна маса и сила,това е вашата книга.Ако искате да разберете факти от колоритната история на Желязната Игра, това е вашата книга”

MuscleMag International

 

СУПЕР КЛЕКОВЕ, предоставя изключително полезна информация,която е безупречно документирана…Вярвам,че е узрял момента за възраждане на философията която изповядва автора” 

Бил Стар IRONSPORT

 

“Формулата за натрупване на мускулна маса и сила е толкова проста,че повечето хора отказват да повярват…Тази книга ще ви убеди”

Майк Ламбърт, Powerlifting USA

 

“…Съкровище…тази книга просто трябва да бъде във вашата библиотека”

Джо Роак ,MUSCLESEARCH

 

“Мога да потвърдя,че тази програма работи…Тя е в пъти по-ефикасна от така модерните методи днес…Не мога да се сетя по-добра основна програма за покачване на мускулна маса и сила”

Джери Брейнъм IRONMAN

 

СУПЕР КЛЕКОВЕ…е великолепна…с цялото си сърце препоръчвам тази книга”

Стюарт МакРобърт, The Hardgainer

СЪДЪРЖАНИЕ:

 • Бележка към читателите
 • Предговор
 • Глава 1:
 • Нараствай с основните упражнения: Представяне на клек с 20 повторения
 • Глава 2:
 • Царя на всички упражнения: Кратка история на клека
 • Глава 3:
 • Вашата програма
 • Основни упражнения
 • Общи положения
 • График на тренировките
 • Глава 4:
 • Другите фактори
 • Диета
 • Добавки
 • Почивка
 • Отношение
 • Глава 5:
 • Финални щрихи
 • Възможности за клек с алтернативно оборудване
 • Цели: Телесно тегло, размер и сила
 • Тренировъчен дневник
 • Да се заемем с психиката
 • Послеслов
 • За автора
 • Референции

 Трябва ти повече мускулна маса?

СМЕНИ ТАКТИКАТА!

Назад към БАЗАТА!!! Опитай нещо РАЗЛИЧНО!!!

Нещо, което РАБОТИ от ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!

 

супер клек

Кой е автора:

Рендъл Стросен има докторска степен по психология. Основател и президент на IronMind Enterpises Inc. ,главен редактор на списанието за сериозни силови атлети MILO, има авторска рубрика за спортна психология в сп. IRON MAN.

Едва 8 годишен започва да тренира в семейното мазе.След години лутане, когато е на 16 решава да експериментира с метода описан в тази книгата и качва 15 килограма мускулна маса в рамките на само 6 седмици. Този напредък е достатъчно драматичен и бива документиран през 1969 година в сп. IRON MAN.

Рендъл Стросен остава за винаги в Желязната Игра, тренирайки и до днес,като не пропуска случай да популяризира “старите и изпитани” методи. Неговата компания получава признанието на силовите атлети от цял свят, предлагайки тренировъчно оборудване,книги, видео семинари и хранителни добавки.

Купуваш книга, получаваш МУСКУЛИ!

Инвестицията си СТРУВА!

Бъди СИГУРЕН!

buton

18 ревюта за СУПЕР КЛЕКОВЕ най-добрия метод за качване на мускулна маса

 1. Bojidar
  5 от 5

  :

  +7 kilograma i + 2 sm na racete za 2 meseca 🙂

 2. Александър Георгиев
  5 от 5

  :

  Здрасти Niki, в никакъв случай не е за новаци, дори напротив. Това е метод за качване на килограми доказан във времето и използван масово в предстероидната ера от сериозни мъже 🙂

 3. Niki
  5 от 5

  :

  Здравей Сашо!Тренировъчния ми стаж до сега е 8години програмата в тази книга не е ли за начално ниво или може да се прилага и за по напреднали иначе книгата ми харесва.

 4. Александър Георгиев
  5 от 5

  :

  Раменна преса с щанга е вариант номер едно, ако нямаш някакви основателни причини, например здравословни да не го правиш.

 5. Атанас
  5 от 5

  :

  По-добре ли е да се прави раменната преса на смит машина или да заложим на пресата със щанга.

 6. Александър Георгиев
  5 от 5

  :

  Здрасти Атанас, кофичките са много добър заместител на лежанката. Сега със загряващите е малко сложно.Ако правиш кофички с тежест на колана, то 1-2 загряваши без тежест е ОК. Обаче ако ги правиш само със собственото си тегло то тогава направи 1-2 с малко повторения. Например ако можеш да направиш работните си серии с 8-10 повторения, то загрявката да е с половината от тях или 1-2х4-5!

 7. Атанас
  5 от 5

  :

  Здравейте
  Можем ли да заменим повдигането от лег с кофички в програмата.И колко загряващи серии и с какви килограми се изпълняват.

 8. Живко
  5 от 5

  :

  Здравейте!

  За разлика от статията в trenirai.bg „Клекове с 20 повторения – сигурен начин за качване на килограми“, където е разгледана една отделна тренировка, в книгата има подробно разработена методика за правене на клек с 20 повторения (дихателни клекове). Обяснено е как трябва да се покачва тежестта в тренировките (естествено принципът за прогресивното натоварване е заложен и тук), как се съчетава клека с 20 повторения в тренировъчна програма с другите базови упражнения (разбира се предложени са няколко програми), всички елементи необходими за точното изпълнение – как е дишането , къде гледа трениращия по време на повторенията ,позиция на стъпалата, гърба и други особености при правене на упражнението. Направени са препоръки за почивката, както и за седмичната честотата на тренировките. Разгледани са също и другите базови упражнения с тяхната правилна форма на изпълнение.

  Обърнато е внимание и на начина на хранене, като е сериозно наблегнато на приема на прясно мляко. (разбира се, на който не му понася лактозата и не иска да приема казеин, като част от прясното мляко – има много алтернативни източници на белтъчини).

  Авторът ни представя ориентировъчна система за пресмятане на лично тегло, размери (обиколки на мускулите) и оптимални силови постижения, които можем да постигнем съобразно структурата(телосложението), с която разполагаме. Има и специално отделена глава за работа със съзнанието извън залата – в статията „Визуализация – погледни в бъдещето!“ в trenirai.bg е описан подобен начин на действие.

  Методиката описана в книгата е приложима и за тяга с 20 повторения.Тягата с 20 повторения и включването и в тренировъчни програми е описано в книгата „BRAWN” на Стюарт МакРобърт.

  Друго общо нещо между двамата автори освен взаимното допълване на тренировъчните методики, които предлагат е, че стимулират читателя да персонализира нещата , така както на него му е удобно, според начина на живот, който води, без да изменя основните принципи заложени в книгите.

 9. Тишо
  5 от 5

  :

  Прочетох книгата и намирам логика в цялата работа а и научих някои неща. Само да минат жегите и почвам 🙂

 10. Митко
  5 от 5

  :

  Наистина добра книга. За разлика от попредния коментар аз съм доволен. тази книга и Браун ми дадоха много ценна информация а програмите в тях работят поне при мен де

 11. Александър Георгиев
  5 от 5

  :

  Здравей Стойчо, съгласен съм с теб, че всеки ще качи толкова, колкото му позволява генетиката. Но как да разбере човек докъде му е лимита на качване, ако не е опитал?! Същото се отнася и с калориите и мазнините, когато не се внимава „затлъстяваш“, но това е проблем на всеки един известен ми метод, не само тук!

  Клек с 20 повторения е класика, доказана във времето и един от най-практичните начини за реално качване на сила и маса. Знам,че работи и лично гарантирам за това!

  Относно маркетинга и по-точно определението ТРИК, тук малко ме обиди! Книгата е българското издание на „Super squats“на която Тренирай.БГ държи правата и съответно цялото представяне е съобразено с автора Реднал Стросен и американските издатели. Същото се отнася за BRAWN и Стюарт МакРобърт, както и за останалите книги издавани от нас.

  Ако се чувстваш по някакъв начин подведен, смяташ че в книгата няма нищо полезно или пък просто предполагаш,че за теб това не работи, то спокойно може да ми я върнеш 🙂

  Пиши през формата за контакт за уточняване на подробностите.
  Поздрави!

 12. Стойчо
  1 от 5

  :

  Дихателният клек (клек с 20 повторения) е едно зверски тежко и трудно за изпълниние упражнение . Въпреки това , тялото може да изгради толкова мускул за месец, колкото му е заложено генетично и никое упражнение не може да промени това . Дори и да припадате и повръщате, след като сте правили клековете, това не означава, че ще станете по-големи. Допълнителната болка, за съжаление, не е равна на допълнителна мускулна маса .
  Книгата препоръчва приемане на прекомерно количество калории – 4750, които за един обикновен , натурално трениращ бързо се превръщат в телесни мазнини. От тук идва и самозалъгването, че програмата работи и вие качвате мускулна маса.
  Не очаквах да попадна на такъв маркетингов трик от сайт като този, но е факт…

 13. Veso Kirev
  5 от 5

  :

  Вече съм фен на старата школа. Тежка програма но качва сега зимата за 2 месеца качих повече отколкото цялата минала година. Книгата си струва 🙂

 14. Красимир
  5 от 5

  :

  Много добра много. Яко се качва сила но си трябва и много храна. Когато увеличих храната се дигнаха и килата доволен съм много.

 15. joro
  5 от 5

  :

  Taka do tuk ka4eni 9 kg za 6 sedmici do sega ne sym imal takova ka4vane 🙂

 16. Стефан Чолаков
  5 от 5

  :

  5 звезди. Книгата е много добра.

 17. Христо
  5 от 5

  :

  Мога да кажа само едно РАБОТИ!!! доволен съм

 18. petur rusev
  5 от 5

  :

  NEVEROQTNA E MNOGO MALKO SRAVNENIQ TAZI KNIGA NEMOJE DA SE OPISHE S DUMI KLEKA S 20 ZAPOCHNAX KAKTO SLEDVA ZA 10 DENA KACHIX 2 KILOGRAMA A KLEKA DANE GOVORIME DOBAVIX CELI 40 KILOGRAMA OTGORE KUM STANDARTNIQ !!! NEOPISUEMO E ZADAULJITELNO SI Q VZEMETE AKO SE KOLEBAETE STE OSTANETE STRASHNO DOVOLNI STIGA DA IMATE VOLQTA I UPORITOSTTA !!!

Добавете отзив