петък , 17 август 2018
Начало » Политика за поверителност
Трябва ти повече мускулна маса? СМЕНИ ТАКТИКАТА!

Политика за поверителност

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Нашите данни за контакт са:

  • Сила и Здраве ЕООД, ЕИК: 201533277
  • Седалище и адрес на управление: София, ул. Кадемлия 50
  • адрес за кореспонденция: София, ул. Кадемлия вх1, ап19
  • тел: 0899097211 е-mail:contact@trenirai.bg
  • Уебсайт: trenirai.bg

Контрол върху нашите дейности, свързани с лични данни, упражнява следният административен орган:

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)

Адрес: София 1431, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15
Тел: + 359 2 915 35 18
Факс: + 359 2 915 35 25
Ел. поща: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уебсайт: www.cpdp.bg

Какви данни събира Тренирай.БГ /trenirai.bg/

  • Форма за Контакт – Вие се свързвате с Тренирай.БГ /trenirai.bg/ посредством формата за контакт. С цел предотвратяване на спама и за да може да се осъществи контакт с Вас Тренирай.БГ /trenirai.bg/ събира следната информация: посочените във формата за контакт данни (име и имейл адрес). Освен тях във формата за контакт се попълва още едно поле, в което Вие въвеждате своето съобщение. С попълването на формата за контакт и натискане на бутона “Изпращане” Вие декларирате, че сте се запознали с настоящата Политика за поверителност, съгласен сте с нейното съдържание и сте се задължил да ги спазвате.
  • Форма за Коментари – Тренирай.БГ /trenirai.bg/ разрешава коментари под всички свои страници и публикации. С цел предотвратяване на спама при коментиране Тренирай.БГ /trenirai.bg/ събира следната информация от коментиралите: посочените във формата за коментари данни (име и имейл адрес), IP адрес, данни за използвания уеб браузер. Анонимен стринг създаден от имейл адреса на коментиралия се изпраща до Gravatar за проверка дали се използват техните услуги. Ако коментиралият използва услугите на Gravatar, то при одобряване на коментара до името му ще се показва и профилната му снимка. Повече за политиката на поверителност на The Gravatar има тук.  С попълването на формата за коментар и натискане на бутона “Напиши коментар” Вие декларирате, че се е запознал с настоящата Политика за поверителност, съгласен сте с нейното съдържание и сте се задължил да ги спазвате.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ , включително и всички събирани посредством него данни, се намира (хоства) на сървър на „СуперХостинг.БГ“ ООДТук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ – използва Google Analytics за събиране на статистическа информация за посетителите на Тренирай.БГ /trenirai.bg/, като например уебсайта, от който идвате при нас, държавата, в която се намирате, вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип посетители използват Тренирай.БГ /trenirai.bg/ и как го използват, което ни помага да персонализираме информацията, която ви предлагаме.

Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.

Продължавайки да разглеждате Тренирай.БГ /trenirai.bg/, Вие изразявате своето изрично съгласие за използване от нашата страна на Google Analytics и декларирате, че ви е била дадена възможност да се откажете от Google AnalyticsТук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/  работи със система за управление на съдържанието WordPress. За контрол на спам коментарите се използва разширението Akismet. При публикуване на ваш коментар на уеб сайта е възможно e-mail адресът ви и съдържанието на коментара да бъдат изпратени до сървъри на Automattic, които да определят дали вашият коментар е спам. Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ – предоставя бутони за лесно споделяне на нашите публикации в популярни социални мрежи, като Facebook, Google+, Twitter. Тези бутони са необходими, за да можем да осигурим възможност за споделяне на материалите, които публикуваме. Възможно е те да събират статистическа информация за Вас, като например уебсайта, от който идвате при нас, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ – изполва „бисквитки“, за да се настрои съдържанието му към Вашите предпочитания и за да Ви предостави по-добра функционалност при неговото използване. „Бисквитките“ са малки парчета информация, които уебсайтовете запомнят в паметта на Вашето устройство (компютър, таблет, телефон). Тази информация се използва с цел да Ви разграничат от останалите посетители на този уебсайт или да запазят определена информация свързана с Вашите предпочитания. Повече за бисквитките може да прочетете тук.

Достъп и корекция на лични данни

Вие можете да имате достъп, коригирате, изменяте или изтривате части от Вашите лични данни или да бъдете „забравен“, като подадете заявка за това с искане в свободен текст на contact@trenirai.bg.

С оттегляне на Вашето съгласие Тренирай.БГ /trenirai.bg/ ще изтрие Вашите лични данни, като – име, имейл адрес и IP.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ – има онлайн магазин, който се намира на адрес magazin.trenirai.bg и има отделна Политика за поверителност, която може да видите на тази страница.

Тренирай.БГ /trenirai.bg/ си запазва правото да извършва промени в Политиката за поверителност, които своевременно ще са отразени на настоящата страница. За неуредените въпроси в условията за ползване се прилага действащото българско законодателство.

 

 

Добре дошъл в СТАРАТА ШКОЛА!!!