събота , 8 май 2021
Начало » Бодибилдинг Анатомия

Бодибилдинг Анатомия

Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата!

Цена 36.90 лв

Здравейте приятели на Тренирай.БГ! Преставяме ви една супер полезна книга, която може да бъде новият ви тренировъчен партньор!

Уверете се сами!

Всяко упражнение е илюстровано с невероятни подробности. Със снимка, която е с равностойност на хиляди думи, разкривайки собствената ви анатомия.

Вие ще видите основния мускул, който работи и тези мускули, които също участват по време на упражнението.

Успоредно на илюстрациите ще получите и инструкции, които ще ви покажат стъпка по стъпка как перфектно да изпълните упражненията.

Какво още?

Вие ще намерите описанията и илюстрациите на над 100 упражнения, плюс техните варианти, които ще ви помогнат да модифицирате упражнението, така, че да постигнете максимален ефект! Вие ще научите как да регулирате машината или тежестите, къде да поставите краката си и как да позиционирате тялото си. Вие ще научите как да манипулирате движението и обхвата на упражнението, за да наблегнете на различни участъци в целевия мускул.

Независимо от избора си във фитнес залата – щанги или гири, свободни тежести или машини, широко захващане или тясно захващане, наклон или не, седейки или прави – вие ще получите помощта, която ви е необходима! Вие можете да прегледате всяко упражнение в тази книга за по-малко от 5 минути. През това кратко време вие ще откриете и научите  всичко необходимо, за да направите тренировките си по-прецизни и ефективни!

Кой е Автора?

Д-р Ник Еванс, е ортопедичен хирург, специализиран в спортни травми. Учил е медицина в университета в Лондон, Англия. Специализира ортопедична хирургия в университетската болница в Уелс. Евънс придобива допълнителни умения по артроскопична хирургия в Центъра за спортна медицина в Южна Калифорния и в Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

Евънс е високопоставен авторитет по отношение на тренировките с тежести, здравословното хранене и здравословния начин на живот. Той е специалист по мускулно-скелетна анатомия и е писал множество научни публикации. Евънс пише статии за международните списания MuscleMag и Oxygen Woman’s Fitness. Той също така е участва в няколко учебни DVD-та за тренировки с тежести.

Без значение дали сега започвате или тренирате от години – БОДИБИЛДИНГ  АНАТОМИЯ ще бъде вашия верен тренировъчен партньор по пътя към големите МУСКУЛИ!

Повярвайте, инвестицията си струва!

Научи Повече!

скрива се след